Di Marzio: Klub iz Serie A želi juniora Hajduka kojem je agent legendarni napadač

Foto: Goran Stanzl PIXSELL

TALIJANSKI transfer-insajder Gianluca Di Marzio piše kako je prvoligaš Monza zainteresiran za mladog napadača Hajduka Matu Antunovića (19), čiji je agent legendarni Alen Bokšić. Za njega su prema navodima talijanskih medija već ranije bili zainteresirani Udinese, PSV, AZ Alkmaar, belgijski Standard i švicarski Young Boys. 

Podsjetimo, Antunović je krajem prošle sezone zabio gol u pobjedi juniora Hajduka protiv Manchester Cityja u osmini finala Lige prvaka mladih, a zatim i u četvrtfinalu protiv Borussije Dortmund. Za prvu ekipu Hajduka Antunović još nije upisao nastup, a stipendijski ugovor s Bijelima veže ga do ljeta 2024. godine.

Antunović je svestrani 188 centimetara visoki napadač. U Hajduk je stigao iz omladinskog pogona Jadran Luke Ploče. Polovinom prošle sezone izborio se za sve ozbiljniju minutažu pod Budimirom, ali je zatim ozlijedio koljeno. Na proljeće se oporavio i počeo hvatati sve bolju golgetersku formu. Sezonu je završio kao drugi najbolji strijelac juniora Hajduka nakon Jere Vrcića.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.