DETALJI KAOSA NA OLD TRAFFORDU Sve je počelo provociranjem Zlatana

Foto: Getty Images/ Guliver Image

POBJEDU u velikom derbiju Manchestera između dvaju žestokih gradskih rivala Cityja i Uniteda odnijela je ekipa Pepa Guardiole (1:2). Borba se s terena ubrzo nastavila i u svlačionici Old Trafforda.

Poruka Ibrahimoviću bila je samo jedan od okidača svađe između dvaju klubova. Poneseni euforijom i pjesmom, članovi tehničkog osoblja Cityja prolazeći tunelom prema svlačionicama poručili su zvijezdi Uniteda: "Ibra, puno pričaš, a malo daješ."

Španjolski list Marca prenio je detalje sukoba. Jose Mourinho, umjesto da ode prema svojoj svlačionici, zaustavio se pored Cityjeve u kojoj je trajalo burno slavlje te zatražio više poštovanja i takta u proslavi pobjede. Njegove riječi nisu dobro sjele vrataru Edersonu, jednom od junaka pobjede te su ubrzo krenule uvrede sa svih strana.

U trenerovu obranu stao je Unitedov napadač Romelu Lukaku. Uzeo je plastičnu bocu i bacio je ravno u glavu Cityjevu fizioterapeutu.


Tada su se obje strane umiješale i svađa je ubrzo prerasla u masovno gađanje bocama. Bivši igrač i jedan od Pepovih pomoćnika, Mikel Arteta također nije mogao izbjeći bocu te je Old Trafford napustio s ozljedom glave. Sukob je prekinula policija i na kraju uspjela razdvojiti sukobljene igrače.


Engleska nogometna federacija odlučila je istražiti što se točno dogodilo te je od gradskih rivala zatražila objašnjenje do srijede, kada će odlučiti o kaznama.

 

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.