Del Piero o Vlahovićevom potezu: Koliko napadača može ovo napraviti?

Foto: Screenshot

JUVENTUS i Inter odigrali su 1:1 u derbiju 13. kola Serie A. Ovim remijem Inter je sačuvao prvo mjesto s dva boda prednosti ispred Juventusa. Juve je poveo golom Dušana Vlahovića u 27. minuti, a Interu je bod donio Lautaro Martinez šest minuta kasnije. Vlahovićev gol oduševio je Alessandra Del Piera, Juventusovog legendarnog kapetana.

Po lijevoj se strani probio Federico Chiesa, koji je sjajnom prizemnom loptom uposlio srpskog centarfora. Vlahović je svojom slabijom, desnom nogom iz prve pogodio za vodstvo torinske momčadi. Del Piero je o tom golu rekao:

"Razliku je napravila lopta koju je on poslao Chiesi, od kojeg je krenuo kontranapad. Koliko napadača je sposobno napraviti takvo nešto? Vlahovićeva proslava gola? Htio bih podsjetiti koliku tenziju stvara dres Juventusa. Nije dugo zabio. Večeras je odigrao jednu od najboljih utakmica za Juventus."

Dušan Vlahović (23) je u Juventus stigao u siječnju 2022. za 80 milijuna eura. Za Juventus je u 74 nastupa zabio 28 golova, a Juventus ga je minulog ljeta htio poslati u Chelsea kako bi dobio Romelua Lukakua.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ VIDEO

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.