De Bleeckere usprkos zabrani komentirao svoje suđenje: "Jako sam zadovoljan odrađenim"

UEFA će svakako morati djelovati nakon uzvratne utakmice polufinala Lige prvaka Barcelone i Reala, sve i ako ne bude još optužbi iz Madrida.

Njihov sudac Frank De Bleeckere, čiji je neopravdano poništeni gol Realu utjecao na to koji klub će ići u finale LP, je suprotno striktnim pravilima za suce s Uefinim znakom, komentirao vlastito suđenje na spomenutoj utakmici!

Belgijska novinska agencija Belga prenosi riječi uglednog belgijskog suca, koji je "veoma zadovoljan vlastitom izvedbom na uzvratu polufinala Lige prvaka u Barceloni." De Bleeckere je dodao da njegovo zadovoljstvo odrađenim dijele i ostali članovi belgijske sudačke ekipe koja je arbitrirala na Euro-Clasicu.

Svi belgijski mediji posvetili su veliku pažnju reakcijama iz Reala na suđenje njihovog najboljeg suca, ali su se suzdržali od ocjena, jer "ne žele pridonositi ionako prevelikim polemikama oko suđenja". Iznimka je nacionalni frankofonski radio RTBF, koji ističe kako nije potpuno jasno je li De Bleeckere pogriješio poništenjem Realovog gola.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.