SP U RUKOMETU

Danci uvjerljivo slavili u večernjem terminu. Landin i Hansen nisu ni ulazili

Foto: EPA

U VEČERNJEM terminu su na Svjetskom prvenstvu u Egiptu igrali Danska i Kongo te Mađarska i Urugvaj. Europske reprezentacije su uvjerljivo slavile u obje utakmice.

Aktualni svjetski prvak Danska je već do poluvremena vodila s 13 pogodaka prednosti protiv Konga, a čak osam pogodaka je zabio Johan Hansen. U drugom dijelu je prednost Danaca otišla do konačnih plus 20, odnosno rezultata 39:19.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Mađari su već do 16. minute vodili s devet razlike protiv Urugvaja

Hansen je s osam pogodaka ostao najbolji strijelac Danske, a najviše mu se približio Jacob Holm sa šest pogodaka, Briljirao je i vratar Emil Nielsen koji je imao 13 obrana. Najbolji danski igrači Niklas Landin i Mikkel Hansen nisu ulazili u igru.

U susretu Mađarske i Urugvaja Mađari su već do 16. minute vodili rezultatom 11:2. Do kraja susreta je prednost narasla do plus 26, a konačni rezultat je bio 44:18. Dominik Mathe je predvodio Mađare koji sada imaju dvije pobjede i u posljednjem kolu će protiv Njemačke odlučivati o prvom mjestu u skupini.

Isto čeka i Dansku u susretu protiv Argentine za dva dana.

Želite li momentalno primiti rezultate utakmica Hrvatske, sve vijesti i reakcije sa Svjetskog rukometnog prvenstva instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: rukomet

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.