Dalić napušta reprezentaciju? Katarski velikan mu planira ispuniti svaku želju

Foto: EPA

ZLATKO DALIĆ (57) će uskoro povesti reprezentaciju Hrvatske na svoje drugo Europsko prvenstvo. Izborniku Daliću ovo je četvrto veliko natjecanje s reprezentacijom otkako je preuzeo funkciju prije sedam godina, a dosad je osvojio svjetsko srebro i broncu te srebro u Ligi nacija. Hrvatska će u skupini na Euru igrati protiv Španjolske, Albanije i Italije, a turnir otvara u Berlinu 15. lipnja protiv Španjolske.

Katarski mediji pišu o velikom interesu za Dalića

Katarski mediji raspisali su se o interesu tamošnjeg Al-Sadda za Dalića. Spomenuti klub želi aktualnog hrvatskog izbornika dovesti nakon Europskog prvenstva, bez obzira na to što je Dalić pod ugovorom s HNS-om do 2026. godine. Riječ je o najboljem klubu katarskog prvenstva. Uprava Al-Sadda odlučila kako je Dalić prvi izbor zbog njegove nogometne filozofije.

Spremni su platiti koliko treba

Interes katarskog kluba je velik i navodno je Al-Sadd spreman platiti Daliću koliko god zatraži. U reprezentaciji Dalić zarađuje oko 800 tisuća eura godišnje prema podacima od prije dvije godine. U karijeri je vodio Varteks, Rijeku, Dinamo Tiranu, Slaven Belupo, Al Faisaly (Saudijska Arabija), Al Hilal (Saudijska Arabija) i Al Ain (UAE).

Pročitajte više