ČETVRTFINALE HRVATSKOG KUPA

Dabro: Ne znam što reći nakon drugog poluvremena Hajduka; Ljubičić: Krenulo nas je

Foto: hajduk.hr

HAJDUK je na impresivan način 6:3 pobijedio Lokomotivu u Kranjčevićevoj i ušao u polufinale Kupa, a nakon utakmice oglasili su se igrači obje momčadi Marin Ljubičić i Marko Dabro.

Strijelci za Hajduk bili su Krovinović (7'), Atanasov (51', 66'), Ljubičić (53'), Livaja (57') i Sahiti (90'), dok su pogotke za domaćina zabili Pivarić (45+3', penal), Dabro (59') i Elez (90+4', ag).

"Trebamo zaboraviti ovaj rezultat"

Napadač Lokomotive Dabro nije imao što reći za igru Hajduka u drugom poluvremenu, a naglasio je da njegova ekipa treba što prije zaboraviti ovaj rezultat.

"Ne znam što reći nakon drugog poluvremena Hajduka. Ništa, treba što prije zaboraviti rezultat. Svaki tjedan je nova utakmica i novi izazov", rekao je Dabro.

"Ovo nismo očekivali"

Napadač Hajduka Marin Ljubičić je priznao da Hajduk nije očekivao ovakvu pobjedu, ali smatra da je ovakav trijumf bio potreban njemu i suigračima.

''Ovo nam je stvarno trebalo. Šest golova, to nismo očekivali. Imali smo puno šansi u prvih 45 minuta, a onda nas je potresao taj gol. Znali smo da smo dobri, da možemo i otvorilo se. Krenulo nas je. Dobio sam priliku kod novog trenera. Svaku utakmicu igram. U nedjelju je Dinamo. Idemo po pobjedu, pa što Bog da", izjavio je Marin Ljubičić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.