MIRKO FILIPOVIĆ

Cro Cop: Tri puta me lik uhvatio za guzicu. Jedva sam se suzdržao da ga ne zgazim

Screenshot: Youtube

MIRKO FILIPOVIĆ bio je gost Podcast Inkubatora. Njegov nastup bio je rekordno gledan, a među brojnim temama o kojima je govorio ističe se ona o "jednoj od najvećih njušketina japanske borilačke scene koja ga je hvatala za guzicu".

Cro Cop je ispričao puno anegdota iz svoje duge karijere, a ova je vrlo brzo postala hit na društvenim mrežama.

"Nisam to nikad ispričao. Jednu od najbizarnijih stvari doživio sam u Japanu. S jednim čovjekom iz vrha tih organizacija. Nije sad bitno o kome je riječ", počeo je Mirko.

"U jednom trenutku smo zajedno trebali izaći. Stajali smo zajedno na platformi i bio je mrak.  I u tom trenutku osjetim kako me rukom uhvatio za guzicu. Nisam odmah shvatio što se događa, mislio sam da se netko od osoblja okrenuo i dotaknuo me. Ja pogledam i čovjek me drži rukom za guzicu. Tlak mi je bio na 900. Uhvatio sam ga iz sve snage za ruku i maknuo ju te ga pogledao. Čekao sam što će biti dalje. Nije prošlo možda 10-ak sekundi i on opet. Mislio sam si da ću ga zalijepiti, neće biti dokaza da je to napravio, reći će da sam poludio i udario ga iz čistog mira. Završit ću u zatvoru, karijera će mi biti gotova. Uhvatio sam ga za ruku i gurnuo, a on je rukom udario po platformi.

Evo njega treći put. Ja sam stao, zgrčio se i rekao si: 'Sad ću ga sastaviti, zgaziti, ubiti.' I taman se počela dizati rampa... On je u tom trenutku povukao ruku i pravio se kao da nije ništa bilo. To je bila jedna od najvećih njušketina japanske borilačke scene. Bilo je već priča da on ima takvih sklonosti i da se on i jedan borac malo igraju doktora. Kunem ti se, dvaput sam se suzdržao, treći put bih ga zalijepio", rekao je Cro Cop. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.