VIDEO Cro Cop se javio iz Tokija: Nadam se da ću se smijati prognozama kladionica

Foto: Screenshot

MIRKO FILIPOVIĆ se noć prije borbe protiv King Moa u Japanu javio uživo iz kreveta i sa svojim fanovima prokomentirao očekivanja uoči nastupa u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa.

> Kao da je amater: Ovako kladionice procjenjuju Mirkove šanse u velikoj borbi


Program počinje u 7 sati ujutro, a Mirkova borba je posljednja i trebala bi biti na rasporedu nakon 11 sati po hrvatskom vremenu. Fanovi vjeruju u Cro Copa, no kladionice mu nisu sklone i prednost daju prošlogodišnjem osvajaču turnira Muhammedu Lawalu.


"Spreman sam i nadam se da ću se smijati kasnije prognozama na kladionicama. Samo da se oni nama ne bi smijali. Ali to je takav posao", poručio je Mirko.

Sa svojim trenerom Stipom Drvišem odgovarao je na komentare i pitanja fanova i pritom se dobro zabavljao pokazavši opuštenost samo nekoliko sati do velike borbe. Iako ne osjeća tremu ni strah, priznaje da bi mu poraz teško pao.

"Nema goreg sporta za doživjeti poraz. U nogometu i tenisu izgubiš, ali imaš svaki tjedan novu utakmicu. Ovdje čekaš borbu po 6-7 mjeseci. Osjećaš se jadno i popišano".
 

Obratio se i brazilskoj legendi Wanderleiju Silvi, koji je odustao od nastupa protiv Filipovića zbog ozljede, nakon čega je s Mirkom zaratio preko društvenih mreža.

"Silva želim ti laku noć. Legenda si i heroj MMA-a. Šteta što nisi došao u Tokio. Pripremio sam ti darove. Znam da ti žena nije dopustila da dođeš, ali razumijem te".

Odgovorio je i na još par pitanja fanova.

Spavaš li prije meča?

"Kako kad. Zadnji put sam u svlačionici zaspao, u hotelu nisam mogao"

Taktika za King Moa?

"Taktika je, ako želim pobijediti, ne smijem izgubiti".


Jesi li se dobro pripremio za borbu u parteru?

"Jesam, vidjet ćemo što će biti".

Priznao je da ne voli ženski MMA: "Ne mogu gledati dvije žene da se onako tuku, ružno mi je to vidjeti. Ajde da je judo ili taekwondo, ima drugih sportova, ali ne MMA".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.