MMA

Crnogorski borac: Croata je urlao "Za dom spreman". Psovali su nam majku srpsku

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

BORBA Francisca "Croate" Barrija i Vase "Psihopate" Bakočevića nije mogla proći bez skandala.

Hrvatsko-argentinski borac giljotinom je pobijedio Bakočevića u Šibeniku. Nakon samo trideset sekundi borbe, Bakočević se ozlijedio nakon pokušaja udarca i završio na podu s bolnom grimasom. Tako ozlijeđen se nije mogao aktivno braniti u parteru pa ga je "Croata" uspavao giljotinom jer nije htio tapkati i predati borbu.

"Croata" je burno slavio pobjedu protiv crnogorskog borca s kojim mu je prethodnih godina propalo nekoliko dogovorenih borbi. U jednom trenutku se posvađao s Bakočevićevim kutom pa je, tvrde Crnogorci, da bi ih isprovocirao, urlao "Za dom spreman". Uključila se i publika koja je vrijeđala Bakočevića i Crnogorce.

Crnogorski borac Savo Lazić bio je razočaran događajima s priredbe u Šibeniku.

"Kad god mislim da smo svi prerasli nacionalizam i fašizam, usrani ljudi me uvjere u suprotno. Ove majmunčine koje su mi jebale majku srpsku nikad neće uništiti moju sliku o ljudima iz Hrvatske, sliku na KSW u Zagrebu gdje smo se osjećali kao kod kuće. Croatinu reakciju razumijem i nisam zamjerio urlanje "Za dom spreman", razumijem emocije. Ako njemu nije glupo, meni je još manje. Ja odavno ljude dijelim na ljude i neljude", poručio je 32-godišnji Crnogorac.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.