LIGE PETICE

Goal: Postoje četiri razloga zbog kojih Conte neće preuzeti Tottenham

Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Guliver

ANTONIO CONTE  i Tottenham održali su nekoliko krugova pregovora koji su trebali rezultirati time da talijanski stručnjak preuzme ulogu trenera prve momčadi tog londonskog kluba. Talijanski mediji pišu da je to sada malo izgledno i otkrivaju gdje su se dvije strane počele razilaziti.

Bile su dvije točke pucanja. Prva se odnosila na iznos kojim bi Conte trebao raspolagati u prijelaznom roku, a druga na kapetana momčadi Harryja Kanea.

Conteova vizija budžeta kojim bi raspolagao za slaganje momčadi bitno se razlikovala od onog što je prvi čovjek kluba Daniel Levy bio spreman ponuditi, a nisu se složili niti oko toga što s novcem koji bi se dobio od eventualne Kaneove prodaje. Conte je inzistirao da dio od dobivenog, a pretpostavlja se da iznos ne bi bio manji od 120 milijuna eura, bude uložen u kupnju igrača koji bi ga zamijenio, dok je Levy imao drugačije ideje.

Nesuglasice tu ne staju, navodi Goal Italia, nižući ostale sporne stvari. Problemi su nastali i oko Conteove plaće, ali i broja pomoćnika kojima se on htio okružiti u Tottenhamu. Sve to, zaključuje se, vodi prema tome da je trener koji je nedavno s Interom prekinuo Juventusovu dominaciju sve dalje od Londona.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.