Ćiro o BiH himni: Izostavili ste riječ more, a imamo ga dovoljno da se svi okupamo

TRENUTNO najpopularnija osoba u BiH, Miroslav Ćiro Blažević, uživa u svojoj popularnosti nakon pobjede nad Belgijom u Gentu. Kako li će tek biti pobijede li njegovi izabranici sutra na Bilinom Polju u Zenici?

Totalna euforija zahvatila je susjednu Bosnu i Hercegovinu nakon što je Ćiro sa svojim izabranicima srušio Belgiju u Gentu i doveo svoju momčad u situaciju da sama odlučuje o svojoj sudbini i plasmanu na Svjetsko prvenstvo u Južnu Afriku.

BiH je druga u skupini, eventualnom pobjedom protiv Belgije u Zenici napravila bi dodatni pritisak na Tursku koja je treća, ali i na Španjolsku koja je naoko sigurna na prvom mjestu. Budući da sutra u Istanbulu igraju Turska i Španjolska, BiH ima priliku stoljeća za plasman na veliko natjecanje.

"Dolazi ranjeni lav. Imam težak zadatak, a to je istjerati vraga zvanog 'lako ćemo'. Euforija je prisutna, imamo i previše samopouzdanja. Bijesan sam i ljut, moram pronaći odgovor na ovu situaciju", kaže izbornik Bosne i Hercegovine.

Ćiro se osvrnuo i na primjerak papira na kojem je s jedne strane zastava BiH, a s druge riječi himne te uputio zanimljivu opservaciju nad kojom će se sigurno zamisliti vlastodršci u Sarajevu.

"Ovdje stoji kako su u srcu rijeke i planine pa tu mora biti i more. Mi ga imamo i koliko god da je, možemo se u njemu okupati. Treba staviti i riječ more", kaže Ćiro i opet postaje vijest dana u BiH.

M.Š.
Foto: Dado Ruvić (Cropix)

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.