Tenis

Čilić sjajan na engleskom Fantasyju. "Ako dovedem Trenta, ne mogu Ronalda"

Foto: Guliver Image

HRVATSKI tenisač Marin Čilić objavio je svoju momčad s popularnog Fantasyja Premier lige te zatražio savjete vezane za transfere koje planira napraviti.

Engleski Fantasy igra više od 8.6 milijuna korisnika, a Čilić se trenutno nalazi među 57 tisuća na listi najboljih, što je odličan učinak. Njegova momčad se zove TikiTakaFC, a sada mu je najveća dilema što učiniti s lijevim bekom Chelseaja Benom Chilwellom, koji će zbog ozljede ligamenata izostajati minimalno šest tjedana.

"Momci, mišljenja? Chilwella zamijeniti Diasom ili Alonsom, ili jednostavno pustiti Raphinhu da igra, a onda napraviti dva ili tri transfera narednog tjedna? Doveo sam Chilwella kad je koštao 5.9, tako da neće biti problema ako mu cijena padne. Ako dovedem Trenta Alexander-Arnolda, onda ne mogu dovesti Ronalda", napisao je Čilić na Twitteru.

Hrvatski tenisač se trenutno nalazi s Davis Cup reprezentacijom. U prvom susretu u skupini hrvatski su tenisači svladali Australiju s 3:0 i tako napravili ne samo velik korak prema plasmanu u četvrtfinale nego vjerojatno i prema osvajanju prvog mjesta u skupini. Marin Čilić je u velikoj borbi s 34. igračem svijeta Alexom de Minaurom slavio sa 6:1, 5:7, 6:4 nakon dva sata i deset minuta igre.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.