MEĐUNARODNI NOGOMET

Čelnik španjolskog nogometa orgijao je na račun Saveza? Pokrenuta je istraga

Foto: Profimedia

PREDSJEDNIK Španjolskog nogometnog saveza Luis Rubiales našao se u središtu velikog seks-skandala. U posljednjih nekoliko dana pojavile su se glasine, koje su kasnije djelomično potvrđene pa i pretvorene u aktivnu istragu o tome da je Rubiales novac Saveza trošio kako bi financirao orgije.

Ono što se prvo pojavilo kao glasine potvrdu je dobilo nakon što je Rubialesov ujak Juan, koji je godinama radio u Savezu, odlučio dati iskaz državnom tužiteljstvu i detaljno opisati kako je izgledao proces plaćanja i dogovaranja orgija te na kojim su se lokacijama odvijale.

Nema dokaza da se radi o prostitutkama

Kako piše El Mundo koji je ekskluzivno objavio ovu priču, Rubialesov ujak potvrdio je kako je kreditnom karticom Saveza plaćena zabava u unajmljenoj kući u Granadi te da je ta zabava kasnije prerasla u orgije. U istom iskazu navodi se da je Rubiales u kuću pozvao "deset mladih djevojaka i niz prijatelja".

Nema dokaza da se radi o prostitutkama niti da su djevojke na bilo koji način bile primorane na seksualni odnos. Kako piše El Pais, radilo se o djevojkama koje su Rubiales i njegovi prijatelji upoznali u noćnom klubu. Ostali detalji bit će poznati nakon što istraga završi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.