Cedevita razbila Zvezdu kao nikad dosad i nanijela joj prvi poraz sezone

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

ČAK 16 KOLA trajala je nepobjedivost košarkaša Crvene zvezde u ABA ligi, sve dok se Beograđani nisu zatekli u Domu sportova, gdje ih je Cedevita potpuno razmontirala. Zvezda je tek u samoj završnici izbjegla potpunu katastrofu i upristojila konačni rezultat 84:68.

Iako je u utakmicu ušla s nizom od četiri poraza u svim natjecanjima, momčad Slavena Rimca odigrala je brutalnu utakmicu, točnije središnje dvije četvrtine te polovicu četvrte, do kad je ostvarila ogromnih 29 poena prednosti.

Jacob Pullen bio je prvi strijelac Zagrepčana, a od svojih 15 poena čak 13 je zabio u razdoblju od pet minuta druge četvrtine i odveo Cedevitu na odmor s vodstvom 45:32. Justin Cobbs postigao je 14, Filip Krušlin 13, a Andrija Stipanović i Elgin Cook po 12 poena. Ognjen Dobrić bio je sa 17 poena najefikasniji kod gostiju, a i najzaslužniji za ublažavanje poraza u završnici.

Cedeviti je ovo 12. pobjeda u 17 kola ABA lige, a prva nad Zvezdom još od listopada 2017. godine, ali i najuvjerljivija u povijesti međusobnih okršaja u regionalnoj ligi.

Rezultati by SofaScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.