Cavani napao novinare: "Vi ste za sve krivi. Prekinite to raditi"

Foto: Epa

OTKAKO je Neymar zamijenio Camp Nou Parkom prinčeva, čitamo izvještaje o netrpeljivosti na relaciji Brazilac – Edison Cavani. Prošle sezone puno se pisalo o sukobu njih dvojice oko izvođenja penala. Zatim je L'Equipe prije par tjedana objavio priču kako su Neymar i Mbappe vođe klana u PSG-u koji ne trpi Urugvajca, da bi cijela priča kulminirala za vrijeme utakmice između Brazila i Urugvaja prije dva dana.

Naime, ovaj susret obilježio je sukob upravo Cavanija i Neymara koji je postao glavna tema u francuskoj javnosti. Neymar se počeo previjati nakon jednog grubljeg Cavanijeva starta, a Urugvajac mu je potom prišao, pružio ruku i nervozno prema njemu bacio loptu.
Zanimljiva situacija dogodila se i nekoliko minuta ranije, kad je Brazilu dosuđen penal. Cavani se svađao sa sucem i mahao rukama te je slučajno laktom u glavu udario baš Neymara. Urugvajac se odmah ispričao, zagrlio momčadskog kolegu i poljubio ga u glavu.

Neymar se oglasio odmah nakon utakmice i poručio da je sve to bilo u žaru borbe i da nije istina da oni nisu u dobrim odnosima. Nakon svega svoj komentar dao je i Cavani koji je optužio medije da namjerno šire neistine.

"Morate prestati s tim. Vi novinari kreirate nešto iz sitnice koja nikome nije bitna. Privatno svi imamo svoje živote, ali u klubu svi radimo za dobrobit momčadi. Glupo je više pričati o nekim navodnim sukobima koji uopće ne postoje", poručio je Cavani.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.