Casemira pitali tko je najbolji: Modrić, Kroos, on ili Barcine legende? Ovo je rekao

Foto: EPA

CASEMIRO (32) je osvojio 18 trofeja s Realom prije no što je 2022. napustio klub i potpisao za Manchester United u kojem se i danas nalazi. Brazilac je činio već legendarnu veznu trojku s Lukom Modrićem i Tonijem Kroosom, koja je, među ostalim, čak pet puta uzela trofej pobjednika Lige prvaka.

Casemiro je sada dao intervju za španjolski El Chiringuito TV. U njemu je rekao da ga Kylian Mbappe, koji bi na ljeto trebao doći u Real iz PSG-a, podsjeća na Cristiana Ronalda zbog sposobnosti postizanja pogodaka te ga je ocijenio najboljim igračem svijeta u ovom trenutku.

"Kada sam bio blizu odlaska, ušao sam u Ancelottijev ured, a on je plakao. Pitao sam ga: 'Zašto plačete?'"

Objasnio je da je Real napustio zato što je htio doživjeti novu ligu i novi jezik, s time da mu je bilo teško otići jer ga Realov predsjednik Florentino Perez nije želio pustiti. Otkrio je i kako se rastao od trenera Carla Ancelottija.

"Kada sam bio blizu odlaska, ušao sam u Ancelottijev ured, a on je plakao. Pitao sam ga: 'Zašto plačete?' Odgovorio je: 'Case, ne znam, samo želim da znaš koliko te volim i ne želim da odeš.' Tada sam ponovno razmislio želim li otići", prepričao je Casemiro, koji je za madridski klub odigrao 336 utakmica, zabio 31 gol i asistirao za njih 29.

Birao je najboljeg između sebe, Modrića, Kroosa te Barceloninih legendarnih veznjaka Xavija Hernandeza, Sergija Busquetsa i Andresa Inieste

Na pitanje razgovara li i danas s Modrićem i Kroosom odgovorio je: "Naravno. Oni nisu bili samo suigrači već mnogo više, oni su doživotni prijatelji. Svima ću nastaviti govoriti da sam njihov prijatelj i da sam igrao s njima."

Casemiro je također birao najboljeg između sebe, Modrića, Kroosa te Barceloninih legendarnih veznjaka Xavija Hernandeza, Sergija Busquetsa i Andresa Inieste. "Uh, jako teško. Ovo je najbolji dio nogometa - tko je bio bolji? Mi ili oni? BBC ili MSN (Benzema, Bale, Cristiano ili Messi, Suarez, Neymar, kada su igrali u Realu i Barceloni, op. a.)? Obilježili smo eru i stvorili povijest."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.