Camavinga: Rekao sam da želim pet Liga prvaka, ali zbog Modrića hoću šest

Foto: EPA

REAL MADRID i Borussia Dortmund u subotu u 21 sat na stadionu Wembley u Londonu igrat će finale Lige prvaka. Luka Modrić (38) može doći do šeste titule europskog prvaka, čime bi se izjednačio s Pacom Gentom, španjolskim ofenzivcem koji je titule s Realom osvajao u pedesetima i šezdesetima.

U finalu će kraljevski klub računati i na mlađe snage, poput polivalentnog francuskog veznjaka Eduarda Camavingu, jednog od nasljednika Luke Modrića koji može pokriti poziciju lijevog beka. Camavingi je tek 21 godina, a osvojio je već sve što je mogao na klupskoj razini.

Camavinga: Rekao sam da ih želim pet, ali...

Trofejima i Ligi prvaka s Real Madridom iz 20022. pridodao je i osvajanje Lige nacija s reprezentacijom Francuske i Kupa sa svojim matičnim klubom Rennesom. Za vikend ima priliku doći do svoje druge Lige prvaka, a u intervjuu za španjolske medije uoči utakmice otkrio je kako ga je primjer Luke Modrića učinio još ambicioznijim: 

"Kada smo zadnji put osvojili Ligu prvaka, rekao sam da je želim osvojiti pet puta, ali ako pobijedimo u subotu Modrić i Kroos će ih imati šest. Tako da ću i ja onda željeti šest naslova."

Modrić: Ovo je sve samo ne normalno

O mogućem šestom trofeju u intervjuu za TNT Sports govorio je i Modrić. "Nevjerojatan je osjećaj ponovno biti ovdje, šesti put za nekolicinu igrača. Mogućnost osvajanja šeste europske titule je nevjerojatna. Čini se normalnim, ali ovo je sve samo ne normalno", rekao je Modrić.

Na pitanje koja je tajna da i dalje igra na tako visokoj razini, Modrić je odgovorio: "U mojem slučaju je to ljubav prema igri. Uživam u svakom danu i treningu. Svakodnevno naporno radim te se fizički i psihički jako dobro. Predan sam nogometu iz dana u dan i to me održalo na ovoj razini. Vjerujem da i dalje mogu igrati ovako."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.