LIGE PETICE

CAGLIARI - FIORENTINA 5:2 Rog zabio, golčina Nainggolana uz tri asistencije

Foto: Getty Images / Guliver Image / EPA

MARKO ROG zabio je drugi gol u sezoni za Cagliari, koji je razbio Fiorentinu 5:2 u 12. kolu Serie A i stigao do trećeg mjesta. Svoj show imao je Radja Nainggolan, koji je tri puta asistirao pa zabio golčinu s 25 metara.

No, najprije je Rog načeo goste iz Firence u 17. minuti i najavio pravi show Sardinaca do odmora. Nakon prekrasne akcije i tri dodira iz prve Radja Nainggolan lansirao je Roga u zicer, a on je hladnokrvno zabio Violi za veliko vodstvo i trenutačno treće mjesto na ljestvici. 

Rog je prvi gol ove sezone zabio 18. kolovoza u pobjedi nad Chievom (2:1), a sada se opet upisao u strijelce momčadi koja je apsolutni hit talijanskog prvenstva. Zbog zakonskih restrikcija i TV prava, portali ne smiju objavljivati videomaterijale, ali snimku možete pogledati OVDJE.

Na 2:0 povisio je Fabio Pisacane u 26. minuti golom glavom nakon kornera s desne strane koji je izveo Luca Cigarini.

Devet minuta kasnije drugu asistenciju na utakmici upisao je Nainggolan. Ovog puta je s desne strane pronašao Giovannija Simeonea, sina trenera Atletica Diega Simeonea, a argentinski napadač zabio je za 3:0 bivšem klubu iz kojeg je tijekom ljeta stigao na posudbu u Cagliari. 

Nainggolan je stigao do hat-tricka asistencija u 54. minuti kada je majstorski u kontranapadu lansirao Joaoa Pedra u zicer, a Portugalac je zabio od desne vratnice za nevjerojatnih 4:0 u nešto manje od sat vremena igre. Međutim, ni to nije bilo dovoljno bivšem igraču Rome i Intera pa je nevjerojatni Nainggolan u 65. minuti opalio s 25 metara i zabio za 5:0.

Dva gola za Fiorentinu zabio je u 75. i 87. minuti mladi 19-godišnji srpski napadač Dušan Vlahović. 

Već tjednima vlada pravi delirij na Sardiniji, gdje navijači sanjaju senzacionalni plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone. Cagliari 11 posljednjih utakmica ne zna za poraz (osam pobjeda i tri remija), a ostvario je pet pobjeda u posljednjih šest utakmica.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.