HNL

Bule mijenjao Bjelicu na presici pa poručio: Sutra igramo finale Lige prvaka

Screenshot: NK Osijek

UTAKMICU Osijeka i Slaven Belupa koja je na rasporedu u subotu od 15 sati najavio je Nino Bule, pomoćni trener Osijeka, koji je na konferenciji za medije zamijenio trenera Nenada Bjelicu. Bjelica je odsutan zbog smrtnog slučaja u obitelji, naime, preminula mu je majka Mirjana. Bule je odgovarao na pitanja novinara.

 

Osijek je u zimskom prijelaznom roku doveo niz igrača, a među njima se ističu Caktaš i Leovac?

Do sada smo prijelazni rok napravili baš momački, ali za nas je prijelazni rok tek počeo, naša skautska služba radi neprekidno.

Dan prije nastavka sezone Dinamo je vodeći s utakmicom manje i jednako bodova kao i Osijek i Rijeka, dok je Hajduk udaljen pet bodova i s utakmicom manje.

Ovo je utrka Formule 1, a u njoj je start najbitniji. Mi ćemo ići ponizno, ali što se nas tiče, nama je sutra od 15 sati na Gradskom vrtu protiv Slavena finale Lige prvaka.

Je li Caktaš spreman za Slaven i hoće li igrati Leovac?

Nema Bartoleca, Nejašmića i Jugovića. Svi ostali igrači su na raspolaganju.

Pred novinarima je bio i Leovac

Na pitanja novinara odgovarao je i Marin Leovac. Iskusni (33) lijevi bočni predstavio se u Osijeku. Bek koji je zadnje tri i pol sezone proveo u Dinamu, s klubom menadžera Nenada Bjelice potpisao je ugovor do ljeta 2023. Osijek je tako za 300 tisuća eura odštete s uglednim igračem popunio rupu na lijevoj strani nastalu iznenadnim odlaskom Petra Bočkaja upravo u Dinamo. 

Kako vas je Osijek doveo?

Bio sam u Poreču na pripremama s Dinamom u istom hotelu u kojem je bio i Osijek, sretali smo se tamo. Čuo sam se s Nenadom Bjelicom odmah na početku tih priprema. Čim me je pozvao nisam dvojio ni sekunde, jedva sam čekao doći u Osijek.

Ovo je treći put da surađuju Bjelica i njegov omiljeni lijevi bočni.

Do sada smo zajedno bili jako uspješni u Austriji i Dinamu, nema razloga da tako ne nastavimo i u Osijeku, posebno kad vidim kako su kvalitetni igrači ovdje te kako su me sjajno primili.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.