Budimir: Vidjeli smo koliko je reprezentacija već kiksalo. Neće nam biti lako

Screenshot: Youtube

ZLATKO DALIĆ i Ante Budimir na konferenciji za medije najavili su drugu utakmicu hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. godine koja je na rasporedu sutra od 18 sati. Hrvatska na Rujevici igra protiv Cipra. 

Budimir je na početku rekao: "Cipar je gusta i organizirana ekipa. I za ovu i za prošlu utakmicu dogovarali smo da treba napadati dubinu. Trebamo biti koncentrirani i strpljivi. Nadam se da ćemo prema naprijed biti bolji."

Novinare je zanimalo znači li to da će sutra igrati od prve minute. "Napomenut ću da sam obvezan dovesti prvotimca na presicu", rekao je Tomislav Pacak, glasnogovornik HNS-a.

"Želimo biti tim i kolektiv. Moramo biti prava ekipa, zajedno. Moramo biti prvi na svakoj lopti, imamo kvalitetu i znamo da možemo do pobjede", dodao je Budimir.

"Oni su dosta živi kad je rezultat neizvjestan. Dobra su ekipa, imaju dobrog napadača. Vidjeli smo koliko je reprezentacija već kiksalo, poput Španjolske i Portugala. Neće nam biti nimalo lagano", smatra napadač Osasune.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.