HRVATSKI NOGOMETAŠI

Briljantni Hrvat u Portugalu isključen zbog slavlja pobjedničkog gola

Screenshot: Twitter

PETAR MUSA (24), napadač praške Slavije na posudbi u Boavisti, nastavio je sjajni niz u Portugalu. Minutu prije kraja utakmice kod Moreirensea u 32. kolu prvenstva zabio je za pobjedu 2:1. Svojim 12. golom sezone, u kojoj ima i četiri asistencije, poslao je suparnika praktički u drugu ligu jer je dva kola prije kraja Moreirense u zoni ispadanja, četiri boda od mjesta koje jamči ostanak u prvoj ligi.

Musa, koji je prema pisanju portugalskih medija dogovorio prelazak u Benficu na kraju sezone, gol je slavio likujući pred suparničkim navijačima. Dok je to radio prišao mu je sudac te mu zbog nesportskog ponašanja dao drugi žuti, dakle crveni karton.

Musa, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 4 milijuna eura, nogomet je počeo igrati u NK Zagrebu, a nastavio u Interu. Iz Zaprešića se u ljeto 2017. preselio u prašku Slaviju, gdje je u 35 nastupa zabio 11 golova. 

Odradio je posudbe u Viktoriji Žižkov i Slovanu iz Libereca, dok je drugi dio prošle sezone proveo u Bundesligi igrajući na posudbi za Union Berlin. Musa je za U-21 reprezentaciju Hrvatske postigao četiri gola u 11 nastupa, a igrao je i na Euru mladih prošle godine. 

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ KAKO JE MUSA ISKLJUČEN ZBOG SLAVLJA GOLA

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.