Božićno pojačanje: Liverpool želi srpsku vračaru u svojoj liječničkoj službi



PREMA pisanju Daily Maila trener Liverpoola Rafa Benitez i vodstvo kluba toliko su zadovoljni srpskom liječnicom alternativne medicine Marijanom Kovačević, te je žele angažirati u svojoj lječničkoj službi.



Daily Mail otkriva kako su liječnicu već ranije pokušavali angažirati Manchester City i rumunjski Cluj, koji joj je ponudio gotovo 200.000 funti mjesečno i dozvolu za rad s igračima drugih klubova. Vjeruje se da ona favorizira takav tip dogovora jer ne ograničava njenu moć zarađivanja. Liječnica Kovačević igrače liječi tretmanom s tekućinom iz posteljice, a u posljednje vrijeme se pojavljuju različite informacije, neki tvrde da se radi o ljudskoj, a neki o konjskoj posteljici.

Prvi koji je bio zadovoljan tretmanom bio je srpski nogometaš Danko Lazović, a u posljednje vrijeme u Beograd su zbog oporavka dolazili Robin Van Persie, Frank Lampard, te Liverpoolovi Youssi Benayoun, Alberto Aquilani, Albert Riera, Glen Johnson i Fabio Aurelio.

Benayoun je otkrio neke pojedinosti oko tretmana:

"Ne koriste se životinjski dijelovi, kao niti injekcije. Doktorica je izliječila mnoge igrače, koji su bili jako zadovoljni. Prije tretmana objasnila mi je da će koristiti tekućinu iz posteljice. Radilo se isključivo o masaži ozlijeđenog dijela. Vratio sam se na teren puno brže od očekivanog i pomogao momčadi", rekao je Benayoun.

Daiy Mail je saznao da Marijana Kovačević svjetski poznate igrače liječi u jednoj prostoriji u Novom Beogradu, majka je troje djece, a pretpostavlja se da joj drugi suprug vodi kladionicu. Iako, u Srbiji vjeruju da u strahu od oduzimanja dozvole često mijenja lokacije. 

Novinari Daily Maila upitali su ljude iz susjednih butika u Novom Beogradu kakva je osoba gospođa Kovačević, te dobili odgovor kako se radi o ekstrovertiranoj, ali ugodnoj osobi. Jedan je njen susjed rekao kako se uvijek oblači kao za večernji izlazak, te je usporedio s Morticijom Addams iz filma "Obitelj Addams".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.