SPORT MIX

Boksačica u tangama: Fanovi više žele dobiti moje smrdljive čarape nego gaćice

Foto: Instagram

AUSTRALSKA boksačica Ebanie Bridges (35) pojavila se u čipkastom donjem rublju na vaganju uoči meča protiv Shannon Courtenay.

Dan kasnije je dobila batine od protivnice, izgubila meč te zaradila brojne vidljive modrice. Nije bila previše tužna zbog poraza. Objasnila je kako je tako htjela napraviti dobru reklamu ženskom boksu, u čemu je uspjela.

Sada svoju popularnost koristi na Twitteru gdje fanovima otkriva neke crtice iz svog života. Poput toga kako je zarađivala u jeku korona-krize.

"Navijači iz Ujedinjenog Kraljevstva su najbolji. Profesionalna sam boksačica i upravo sam prodala jednom navijaču iz UK-a prljave čarape za 500 funti. Kome treba OnlyFans kad imaš prljave čarape. Ono što je najgore, traže me smrdljive čarape više nego gaćice. To je je**no čudno. Razočarana sam što me nisu tražili da im se potpišem."

Jedna boksačica je pitala promotora Eddieja Hearna što treba napraviti kako bi došla do prilike boriti se za svjetsku titulu.

Odgovorila joj je Ebanie.

"Umjetne grudi pomažu, trebala bi uložiti. Pomaže i uzbudljiv stil borbe, karizma i osobnost. Sport je i zabava, a žaljenje te neće nikamo odvesti. Moj ti je savjet da pogneš glavu i jače se potrudiš."

Ebanie je profesorica matematike u srednjoj školi. Omiljena je među učenicima koji je stalno ispituju kada će ponovno u ring.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.