Bjelica: Napravit ćemo sve da ne budemo sprdnja u Europi

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

DINAMO je spreman za uzvrat kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Hapoel Beer Sheve. Modra momčad stigla je u Izrael i odradila prvi trening, a Nenad Bjelica sjeo je pred novinare kako bi najavio utakmice.

Dinamo iz prve utakmice ima prednost od 5:0.

"Napravili smo odličan posao u Zagrebu, ali znamo da je Hapoel iznimno kvalitetna ekipa. Ekipa su koja je posebno dobra u napadu. Ispred nas je teška uzvratna utakmica, 90 minuta borbe i trebamo dati maksimum. Prva utakmica je bila gotovo savršena i trebamo ponoviti isto to ovdje na Turner stadionu", rekao je Bjelica.

Modri su u petak iznenađujuće izvukli 1:1 protiv Rudeša pogotkom u sudačkoj nadoknadi, a susret je Bjelica počeo s potpuno izmijenjenom ekipom u odnosu na susret s Hapoelom.

"Imamo kvalitetan kadar i velik broj igrača i svi će oni dobiti priliku igrati kod mene. Oni koji su igrali protiv Hapoela na Maksimiru dobili su slobodno u prvenstvu jer trebamo te igrače za ovu utakmicu, a odmorili smo ih tako da budu odmorni i svježi za uzvrat. Vjerujem da ćemo prezentirati ponovno dobru igru", rekao je trener Dinama.

Komentirao je i Hapoel:

"Oni su sigurno puno bolja momčad nego što su pokazali u prvom susretu. Mi smo bolje odigrali u toj utakmici i ne bih nikoga kod njih krivio za taj visoki poraz. Imaju puno dobrih igrača, posebno zanimljivih brzih igrača koji imaju kvalitetu i potencijal igrati u jakim europskim klubovima."
 
"Hapoel je jako dobra momčad, ali mi razmišljamo pozitivno i vjerujem da ćemo pokazati sutra koliko smo mi dobri. Ne volimo da se ljudi s nama sprdaju tako da ćemo sigurno napraviti sve da ne budemo sprdnja u Europi. Želim da se moja ekipa bori kao u prvoj utakmici. Svaku utakmicu idemo na pobjedu, a i ovdje smo došli pobijediti", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.