Bjelica nakon poraza izgubio živce zbog izjave suparničkog trenera: Bla, bla, bla...

Foto: EPA

TRABZONSPOR Nenada Bjelice izgubio je 3:2 na gostovanju kod Hatayspora u šestom kolu turskog prvenstva. Trabzonspor je u ovaj meč ušao nakon pobjede nad Bešiktašem 3:0 i činilo se kako će Bjeličin sastav doći do treće uzastopne prvenstvene pobjede nakon vodstva 2:0, no u završnici se dogodio velik preokret.

Trabzonspor je vodio do 72. minute. Tada je Rigoberto Rivas smanjio na 1:2. U 88. minuti Lamkel Ze izjednačio je na 2:2, a Dele-Bashiru je u 97. minuti zabio za preokret domaćina. Šokantnim porazom Trabzonspor je ostao na šestom mjestu sa šest bodova manje i utakmicom više od vodećeg Fenerbahčea.

"Čestitam suparniku, ali ne znam što se nama dogodilo u posljednjih 20 minuta. Takve stvari se ne bi smjele događati momčadi kao što je Trabzonspor. Radit ćemo na tome kako bismo izbjegli ponavljanje pogrešaka", rekao je Bjelica nakon jednog od najšokantnijih poraza u trenerskoj karijeri.

"Pokušali smo dobiti utakmicu izmjenama. Kada ne napravim izmjene, pitaju me zašto nisam. Htio sam dobiti utakmicu sa svježijim igračima. Protiv Bešiktaša je upalilo, sada nije."

Sukob s Demirelom na presici

Bjelicu su iživcirali komentari Volkana Demirela, trenera Hatayspora i legende Fenerbahčea. Demirel je na presici nakon utakmice rekao da Bjeličina momčad igra samo na duge lopte i da nije dobro pripremljena.

"Nisam nijednog trenutka pomislio da ćemo izgubiti. Zasluženo smo pobijedili. Pobijedio je nogomet. Dobro smo analizirali Trabzonspor. Oni samo pokušavaju igrati na duge lopte i onda čekaju odbijanac. Znali smo i da će fizički pasti u posljednjih pola sata", rekao je Demirel, a novinari su njegove riječi prenijeli Bjelici.

"Jako su bili pametni... Čestitam im na toj inteligenciji. Lako je biti general poslije bitke. U kojoj od naših utakmica smo mi imali fizički pad?! Možda samo protiv Antalyaspora. Nismo ni protiv Bešiktaša. Mora se argumentirano pričati, a ne bez dokaza. Inače je sve to bla, bla, bla... Oni su imali dosta sreće. Imali su tri udarca i zabili tri gola, ali povijest pamti samo pobjednike."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.