Bizarno skandiranje Valladolidovog trenera nakon povratka u La Ligu. Izviždan je

Foto: Profimedia

NOGOMETAŠI Valladolida izborili su povratak u La Ligu nakon što su osvojili prvo mjesto ljestvice u konkurenciji španjolskih drugoligaša. Vlasnik kluba, proslavljeni Brazilac Ronaldo, koji je ranije najavio prodaju većinskog dijela vlasništva počeo se predomišljati je li to dobar potez nakon što je vidio zajedničko slavlje igrača i navijača. Njega je obilježio i bizaran trenutak.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ ŠTO RADI TRENER VALLADOLIDA

Valladolid je u posljednjem kolu igrao protiv druge momčadi Villarreala i do 91. minute gubio 1:2. Uslijedio je preokret golovima iz prve i sedme minute sudačke nadoknade za potvrdu prvog mjesta ljestvice i direktan plasman u La Ligu. Ondje će i drugoplasirani Leganes, dok će četiri kluba u razigravanje za popunu još jednog mjesta.

Ronaldo ima tri ponude za prodaju kluba, no više nije siguran želi li to napraviti. "Sada više želim ostati nego prodati klub. Dobro ću o svemu razmisliti", rekao je.

Proslava povratka u La Ligu održana je na trgu ispred gradske vijećnice u Valladolidu. Tisuće ljudi dočekale su momčad na proslavi koju je obilježio i jedan bizaran trenutak. Trener ekipe Paulo Pezzolano započeo je skandiranje koje je od navijača čuo više puta ove sezone. "Pezzolano odlazi", vikao je u mikrofon.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.