Bizaran poraz: Futsal Dinamu nije bilo dovoljno ni 78 udaraca prema golu

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

POČELO je doigravanje za prvaka države u 1. Hrvatskoj malonogometnoj ligi. Jedan od najinteresantnijih dvoboja svakako je gradski derbi između Futsal Dinama i Uspinjača-Gimke.

Uspinjača je jučer u sjajnoj atmosferi Dvojke Doma Sportova uzela "break" te povela 1:0 u seriji koja se igra do dvije pobjede. 

U slavlju 2:1 ipak je zabilježen i pomalo bizaran statistički podatak - Futsal Dinamo imao je čak 78 udaraca prema golu, što je rekord otkako se pomoću aplikacije "Leagues and Tournaments" prati ta kategorija.

Plavi su imali čak 38 udaraca u okvir gola, dva neiskorištena deseterca te su triput pogodili vratnicu. Tek su jednom, i to na samom kraju utakmice, kada su zaigrali s golmanom-igračem, svladali nevjerojatnog Marka Vukovića na golu gostiju, koji je s 37 obrana postavio rekord lige . 

U ostalim susretima Vrgorac je slavio protiv splitskog Universitasa 3:2, aktualni prvak Novo Vrijeme je lakoćom riješio Crnicu (7:2), dok smo pravi triler gledali u Dubrovniku na utakmici između Squarea i Splita.

Nakon 40 minuta semafor je pokazivao 2:2 te je utakmica otišla u produžetke. Tamo su Splićani zabili 5 golova i s visokih 7:2 uzeli izrazito vrijednu gostujuću pobjedu. 

Uzvrati se igraju idućeg vikenda. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.