Bivši UFC-ov prvak: Postoji samo jedan način na koji Miočić može pobijediti Jonesa

Screenshot: Youtube

AKO NE bude iznenađenja, Stipe Miočić i Jon Jones borit će se na priredbi UFC 290 u srpnju. Bit će to jedan od najvećih okršaja u povijesti UFC-a, a Miočić u njega ne ulazi kao favorit. Prema reakcijama borilačkog svijeta nakon Jonesove pobjede nad Cyrilom Ganeom na UFC-u 285, može se zaključiti kako malo tko smatra da će Miočić slaviti. Svoju prognozu dao je i Henry Cejudo, bivši UFC-ov prvak u kategorijama muha i bantam.

"Morat će se hrvati s njim. Mislim da je to jedina stvar koju Stipe može raditi jer mu ruke nisu brže od Jonesovih. Ima dobre ruke, zaustavio je Cormiera udarcima u tijelo, nije sporno. Ali Jones je drugačiji. Bolje prepoznaje distancu. Jedini plan kojim Stipe može napasti Jonesa je hrvanje. Sretno s tim", rekao je Cejudo pa dodao:

"‘Mislim da će ga Jon završiti. Jedina stvar koju sada mogu reći jest da ne vidim Stipu da će izdržati tri runde s Jonom. Stipe je izdržao oluju s Cormierom i pobijedio ga. Uvijek postaje bolji kako borba odmiče, ali protiv Jonesa treba nešto više."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.