Bivši PSG-ovac napao Messija: Nema mu smisla dati novi ugovor

Foto: EPA/Profimedia

BIVŠI PSG-ov ofenzivac Jerome Rothen (44) kritizirao je Lionela Messija i PSG. Rothen smatra da PSG ne bi trebao obnoviti ugovor s Messijem te da Argentinac uopće ne poštuje klub. "Komplicirano je voditi Messija, Neymara i Mbappéa. Povrh svega, Messijeva plaća je vrlo visoka. Vidim da je PSG zarobljen u financijskom fair-playu."

"Loša je ideja produljiti s Messijem. Imaju sad priliku povratiti ogroman iznos s Messijevom plaćom, a to bi im moglo omogućiti pojačavanje i poboljšavanje momčadi. Messi se ne trudi staviti klub ispred sebe. Nikad ne zahvali navijačima na kraju utakmice, spusti glavu i ode u svlačionicu", dodao je Rothen za RMC Sport pa nastavlja:

"Čak i kad slavi golove i kad mu skandiraju ime, on nikada ne pokazuje nikakvu gestu kojom bi zahvalio navijačima. Ne želi ulagati u PSG-ov projekt. Zbog svega toga mislim da nije dobra ideja nastaviti s njim." Messijev ugovor s PSG-om istječe krajem lipnja ove godine. Messi je ove sezone za PSG u 24 utakmice zabio 15 golova te podijelio 14 asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.