manchester united

Bivši igrač Uniteda: Što Solskjaer radi na treninzima? Igraju li odbojku ili što?

Foto: Guliver Image

OLE GUNNAR SOLSKJAER na udaru je kritika sa svih strana.

Trenera Manchester Uniteda kritiziraju bivši treneri i igrači, a na taj vlak ukrcao se i bivši igrač Uniteda Paul Ince koji nije štedio riječi i žestoko je udario na Norvežanina.

"Ne možete u Manchester United dovesti čovjeka koji je ispao iz lige s Cardiffom i onda otišao u Molde. Kako takva osoba može najveći klub na svijetu voditi protiv najjačih u Europi? U njegovom stručnom stožeru je U-23 trener Kieran McKenna, koji je došao s akademije. Tu je i Michael Carrick, koji nema nikakvog trenerskog iskustva. Tu je i Micky Phelan, za kojeg uopće ne znam što radi. Eto, to je njegov tim", rekao je Ince u podcastu navijača Manchester Uniteda i nastavio:

"Ole govori da ima briljantan stručni stožer. To je hrpa sranja jer golove primaju kao od šale. Rade li oni išta na obrambenom dijelu igre? Znaju li uopće gdje igrači moraju stajati ovisno o položaju lopte na terenu? U biti, volio bih otići na jedan od njihovih treninga da vidim što rade. Ne znam igraju li mali nogomet, možda malo odbojke i te gluposti ili nogotenis. Nemam pojma, ali volio bih vidjeti."

Manchester United danas igra protiv Tottenhama, a sljedećeg tjedna protiv Atalante i Manchester Cityja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.