Bivši igrač PSG-a napao Tchouamenija: Želiš manje utakmica? Ok, eto ti manje novca

Foto: Profimedia

BIVŠI igrač PSG-a i nekadašnji francuski reprezentativac Jerome Rothen (45) kontrirao je Realovom veznjaku i svom sunarodnjaku Aurelienu Tchouameniju. Podsjetimo, Tchouaméni je jučer rekao kako nogometaši moraju nešto poduzeti kako bi se smanjio broj utakmica, odnosno kako bi im se olakšao ritam.

Jerome Rothen smatra kako današnji nogometaši i treneri pretjeruju kada se žale na zahtjevan raspored nogometne sezone: "Želite manje utakmica? Pa, dobit ćete onda manje novca", započeo je nekadašnji ofenzivac Monaca i PSG-a za RMC Sport pa nastavio:

"Obično branim igrače, ali sada ću kontrirati Tchouameniju. Posvetite se svom poslu, plaćeni ste za to da budete dobri na terenu i da se pripremite. Budući da su neki igrači neosporni starteri, postoje utakmice koje ne žele igrati. Gomilanje utakmica je isto kao i prije 20-30 godina, a one i dalje traju 90 minuta."

"Umor o kojem govori je više izvan terena i utakmica. Važan je onaj nevidljivi oporavak. Danas igrači provode svoje živote na društvenim mrežama i radeći reklamne spotove. Uzimaju mlažnjak da pogledaju MMA borbu ili da snime spot u pubu u Turskoj. Dečki, posvetite se nogometu, svojoj jedinoj profesiji", završio je Rothen.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.