transferi

Bivši dinamovac se vraća u HNL? Rijeka potvrdila da su pregovori u tijeku

Foto: Pixell/Slavko Midzor

RIJEKA godinama unatrag nije tako loše krenula u sezonu. Nakon šest kola (Rijeka ima utakmicu manje) momčad s Kvarnera je tek osma sa svega pet bodova. Riječani su u Puli nekako izvukli bod kod Istre i tako su prekinuli crni niz od dva uzastopna poraza (Lokomotiva i Slaven Belupo). Ceh jako lošem otvaranju prvenstva je platio trener Tadić, a momčad su preuzeli Fausto Budicin i pomoćni trener Radomir Đalović.

Tadić je platio ceh za očajan početak sezone

Koliko će Budicin ostati na klupi Rijeke nije poznato, zna se samo da će sigurno voditi ekipu u idućem kolu protiv Varaždina, a Rijeku do reprezentativne pauze čekaju ogledi protiv Osijeka i Šibenika, dok je idući tjedan na rasporedu derbi s Dinamom.

Očito je da Rijeka nije najbolje odradila prijelazni rok i da nakon odlaska Josipa Drmića u Dinamo nema pravu špicu, stoga su na Kvarneru krenuli u akciju da do kraja prijelaznog roka dovedu igrača koji im može garantirati golove. Iz kluba smo saznali da su počeli pregovori s bivšim igračem Lokomotive i Dinama Lirimom Kastratijem.

Rijeka želi Kastratija

Kastrati je trenutačno član varšavske Legije i tamo je u drugom planu. U 24 utakmice ima svega dva gola i jednu asistenciju, a ove sezone je odigrao samo 13 minuta za poljskog velikana. Poljaci bi se rado riješili plaćanja kosovskog reprezentativca, a Rijeka ne bi imala ništa protiv da čovjek koji je u 150 utakmica za Lokomotivu i Dinamo zabio 25 golova i dodao 20 asistencija dođe na Rujevicu.

Prije dvije godine Dinamo je Lokomotivi platio za Kastratija dva milijuna eura, no sad je ta cijena znatno niža i Riječani će pokušati to iskoristiti jer je vremena za posao sve manje. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.