Bivši dinamovac koji besplatno igra za Željezničar: "Zorane Mamiću, hvala ti"

Photo: Luka Stanzl/Pixsell/Facebook (Armin Hodžić)

ARMIN HODŽIĆ (28) prije mjesec dana je stigao u Željezničar, za koji će igrati besplatno. Hodžić je od ljeta bio bez kluba nakon što mu je završio ugovor s mađarskim Fehervarom. U taj klub je prije pet godina prešao iz Dinama, a u Zagreb je došao u ljeto 2014. kao 19-godišnjak i slobodan igrač. Dijete Željezničara i napadač koji je juniorski staž odradio u Liverpoolu u Dinamu je ostao četiri godine, tijekom kojih je sa 111 nastupa i 51 golom pridonio osvajanju po tri naslova i kupa.

Posvetio objavu Zoranu Mamiću

Sarajevo i Željezničar danas su odigrali bez pogodaka u 18. kolu BiH Premier lige, a Hodžić je igrao desetak minuta. Sarajevski derbi pratio je i Zoran Mamić, bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Mamić, bivši trener Dinama, ostao je u lijepom sjećanju Hodžiću, koji mu je posvetio objavu na Facebooku.

"Hvala što si me vodio i što si me gledao danas", napisao je Hodžić i objavio fotografiju Zorana Mamića. Mamić je vodio Dinamo od 2013. do 2016. u prvom mandatu te u sezoni 2020./2021. Hodžić i Mamić surađivali su za vrijeme prvoga Mamićevog mandata.

Hvala sto si me vodio🙌 I sto si me gledao danas 🙌

Posted by Armin Hodžić on Wednesday, March 8, 2023

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.