Bivša zvijezda PSG-a: Messi? Umiljati dječak konačno je pokazao svoje pravo lice

Foto: Twitter

UTAKMICA između Brazila i Argentine kasnila je zbog velikih nereda na Maracani. Brazilska policija nemilosrdno je mlatila argentinske navijače, koji su u Rio stigli u ogromnom broju. Brutalno pendrečenje događalo se pred očima argentinskih igrača pa je u jednom trenutku Lionel Messi povukao svoju momčad terena. 

Kada se situacija na tribinama smirila, Argentinci su se vratili na teren. Naravno, dočekali su ih zvižduci i uvrede krcate Maracane, a njima se pridružio i as brazilske reprezentacije.

Argentinska televizija TyCSports tvrdi da su njene kamere ulovile Rodryga kako dočekuje Messija na terenu i govori: "Kukavice!", misleći, naravno, na to što je suigrače prije toga odveo s terena. Messi je 14 godina mlađem napadaču Reala odgovorio tako što ga je uhvatio za vrat i sasuo mu: "Kukavice? Ne, mi smo prvaci svijeta. Pazi što melješ."

Kaotične scene s Maracane komentirao je i bivši igrač PSG-a te nekadašnji reprezentativac Francuske Jerome Rothen, koji je prilično oštro napao Messija i Argentinu.

''Krenimo od najveće zvijezde Messija. Sad je prvak svijeta nakon što se dvije godine odmarao u PSG-u za SP. Godinama ga je pratio imidž umiljatog dječaka, ali sad je prešao na drugu stranu i pokazao svoje pravo lice'', rekao je Rothen za RMC Sport pa dodao:

''U reprezentaciji Argentine ima desetak igrača koji su odraz uvriježene slike koja postoji o Argentincima. Bojim se generalizirati, ali sebi kažem - takva je argentinska nacija. Umislili su da su netko drugi. Osjećaju se superiorno. Strašno sam iznenađen njihovim ponašanjem. Trebali su pokazati više stila.''

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.