Transferi

Bio je miljenik navijača i među najplaćenijim dinamovcima, a sad je očajan u Grčkoj

Foto: EPA

IZET HAJROVIĆ, bosanskohercegovački nogometaš koji je oduševio navijače Dinama u eurosezoni 2018/19., prošlog ljeta napustio je Zagreb i otišao u Grčku. Potpisao je za Aris, ali se u njemu nije snašao i čini se da će opet promijeniti klub.

Grčki mediji pišu da se od 30-godišnjeg Hajrovića očekivalo da bude jedan od ključnih igrača Arisa, ali on nije uspio izboriti mjesto u prvih 11. Čak ne dobiva priliku ni s klupe pa je ove sezone skupio samo 157 minuta u kojima je ostao i bez gola i bez asistencije. Očekuje se da uskoro Aris i Hajrović raskinu ugovor.

Podsjetimo, Hajrović je u Dinamo stigao 2018. godine i u prvoj godini u Zagrebu postao miljenik navijača i jedan od ključnih igrača Nenada Bjelice u sjajnoj eurosezoni. U sezoni 2018/19. zabio je čak šest golova u Europi te tada skočio na treće mjesto najboljih Dinamovih strijelaca u europskim natjecanjima u jednoj sezoni.

Nakon te sezone je nestao, u naredne dvije je postigao samo tri gola i Dinamo ga se nekoliko puta pokušao riješiti budući da je bio jedan od najplaćenijih igrača momčadi. Raskinuli su ugovor prošlog ljeta kada se za Hajrovića zainteresirao Aris.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.