Bilićev kapetan kuka zbog Kanea: "Ma, kad ga vidiš na terenu znaš da će ti zabiti gol"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON ukletog kolovoza, u kojemu u karijeri nije zabio gol u Premiershipu, Harry Kane (24) u rujnu je standardno eksplodirao. Zabio je dva gola Borussiji u Ligi prvaka i još četiri u prvenstvu, od čega dva u subotu u gostima kod West Hama.

Briljantni Tottenhamov napadač koji je nepravedno zapostavljen u izboru najboljih svjetskih napadača, u pobjedi Tottenhama 3:2 zabio je dva gola u četiri minute i najzaslužniji je za pobjedu Spursa kojom su zadržali kakav-takav korak za vodećim dvojcem.

"Ne znam koliko on vrijedi, ali sigurno više od 100 milijuna funti. On uđe u dvije šanse i zabije dva gola. Nevjerojatno. Kad je dobivao prvu loptu točno sam znao da će zabiti gol, on je uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme. Svaka im čast da su ga uspjeli zadržati sve ove godine", rekao je Bilićev kapetan Mark Noble.

I u pravu je. Vjerovali ili ne, Kane zarađuje "samo" 5,8 milijuna funti godišnje, koliko je i plaća Christiana Bentekea u Crystal Palaceu. Ugovor sa Spursima ima do 2022. godine, no teško je vjerovati da će ga inače sjajni pregovarač Daniel Levy uspjeti zadržati još pet godina...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.