PROMOCIJA KNJIGE LUKE MODRIĆA

Bilić: Sjećam se kako je Modrić reagirao kad se Niko Kovač opraštao u Bukureštu

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

LUKA MODRIĆ danas je na Stomatološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu predstavio autobiografiju "Moja igra", a promociju su posjetili brojni utjecajni ljudi iz svijeta nogometa.

Među njima je bio i trenutni menadžer West Bromwich Albiona Slaven Bilić koji je Modrića trenirao dok je bio izbornik hrvatske reprezentacije. 

Bilića nije iznenadio veliki uspjeh koji je u karijeri ostvario Modrić, službeno najbolji igrač svijeta u 2018. godini i svjetski doprvak s Hrvatskom.

"Prije svega mi je velika čast što sam ovdje. Nije me iznenadio Modrićev uspon, ali se mnogo toga promijenilo u njegovom životu. Sjećam se kad se Niko Kovač opraštao u Bukureštu da je desetka trebala pripasti Luki. Međutim, on se premišljao, govorio 'a što ja znam...', a danas Edenu Hazardu hladno obrusi: 'Daj ti meni to ovamo, to je moj broj.' Naravno da se promijenio, ali je ostao skroman i ponizan", poručio je Bilić pred okupljenima u Zagrebu. 

Također, Bilić se vratio u 2004. godinu kada je mlada reprezentacija izgubila prijateljsku utakmicu od Estonije.

"Svim igračima je bilo žao, ali je samo Luku  bilo sram. Dijete od 19 godina se osjećalo odgovorno jer smo podbacili. To je ostalo tako do danas. On je pravi kapetan i to može zahvaliti svojim roditeljima." 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.