Slaven Bilić dobio kćer: Ostalo mi je energije

Foto: Getty Images / Guliver Image, West Ham, montaža: Index

RODILA mi se kćerka prekjučer i obožavam ju, ali i dalje imam dovoljno energije za utakmicu i potpuno sam fokusiran na Southampton u nedjelju," slavljenički je rekao Slaven Bilić na konferenciji za medije uoči susreta 6. kola Premier lige, samo dva dana nakon što je četvrti put postao otac. Supruga Ivana Đeldum rodila mu je kćerkicu u Lodonu.

West Ham je nakon pobjede i poraza u uvodna dva prvenstvena kola izgubio triput zaredom, te se nada kako će u nedjelju (17:00) protiv Southamptona kod kuće prekinuti crnu seriju. Niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima prekinuo je preko tjedna u Liga kupu protiv niželigaša Accringtona.

Lani smo bili u sličnoj situaciji uoči Southamptona

"Zaredali smo nekoliko loših rezultata, ali vratili su nam se ozlijeđeni igrači i uvjeren sam kako je sad red na niz pobjeda. Očekujem odličan West Ham u nedjelju, bili smo u sličnoj situaciji i lani uoči utakmice protiv Southamptona."

"Winston Reid normalno trenira i priključio nam se Alvaro Arbeloa, ozlijedili su nam se bekovi i to bi nam moglo predstavljati problem, ali i dalje imamo jaku momčad na raspolaganju za iduće kolo. Čitao sam negdje da su Carroll i Cresswell obnovili ozlijede, ali to nije istina, vraćaju se u puni pogon."

Payet izvodi slobodnjake kao Beckham

Valjda Bilić ima bolji uvid u svoju momčad kad zrači tolikim optimizmom s obzirom na to da je slična momčad koja će igrati u nedjelju jedva pobijedila četvrtoligaša u Liga kupu preko tjedna. Čovjek od Bilićevog najvećeg povjerenja, Dimitri Payet, ponovno je bio čovjek odluke spasivši bivšeg hrvatskog izbornika i suigrače sramote fantastičnim golom iz slobodnjaka u 90. minuti.

"Ne treba ponavljati što mislim o njemu, top klasa. Jamie Redknapp rekao je kad je vidio gol da ga podsjeća na Davida Beckhama, zaključio je Bilić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.