BILIĆ OSTAJE BEZ NAJBOLJEG STRIJELCA? Chelsea lovi zvijezdu koju je West Ham prevario

Foto: Getty Images / Guliver Image

TEŽAK period je pred Slavenom Bilićem u West Hamu. Hrvatski trener nije siguran hoće li ostati na klupi Hammersa i sljedeće sezone nakon loših rezultata ove u Premier ligi, gdje trenutačno 14. mjesto, sa sedam bodova više od Swansea u opasnoj zoni. 

Međutim, nakon Dimitrija Payeta, njegovog miljenika koji je u siječnju pobjegao u Marseille, na ljeto bi Bilić, ako ostane u Londonu, mogao ostati bez još jednog važnog igrača momčad, te najboljeg strijelca Michaila Antonija. 

Reprezentativac Engleske zabio je devet golova ove sezone, te ima ugovor do 2020. godine uz tjednu plaću od 41.610 eura. Međutim, West Ham ga je želio zadržati te mu je navodno obećao novi ugovor uz plaću od 118.000 eura. 

Ipak, od cijele priče, tvrde engleski mediji, na kraju neće biti ništa, što bi mogli iskoristiti Chelsea i Antonio Conte, koji već neko vrijeme love Antonija. West Ham je prevario nogometaša i odustao od novog ugovora, što je obradovalo Bluese.

Antonio bi 9. svinja na tradicionalnoj večeri trebao biti odabran za najboljeg igrača West Hama ove sezone, a za nekoliko mjeseci mogao bi zaigrati za klub sa Stamford Bridgea, koji će morati ponuditi barem 30 milijuna eura za neumornog igrača Hammersa. 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.