transferi

Bili su na odlasku iz Juventusa, ali ostaju: Prevažni su nam da bismo ih pustili

Foto: Getty Images

POSLJEDNJIH tjedana sve je glasnija priča o povratku Paula Pogbe u Juventus.

Pitanje je koliko ima istine u tome, ali definitivno je da će klub iz Torina nastaviti vjerovati dvojici veznjaka koje su mediji selili po Europi. Emre Can i Adrien Rabiot ostaju u Juventusu, potvrdio je to generalni direktor Fabio Paratici

"Mogu odmah reći i isključiti mogućnost Canovog odlaska. Sigurno će ostati s nama. On je jedan od najtraženiji igrača u ovom trenutku, ali osobno vjerujem da može biti jako važan dio našeg projekta", kazao je Paratici za talijanski Sky i indirektno potvrdio interese Manchester Uniteda, Dortmunda, Evertona i PSG-a.

Njemački reprezentativac turskih korijena nedavno je izrazio nezadovoljstvo svojom ulogom u momčadi istaknuvši da ga je Juventus prevario kad je dolazio iz Liverpoola kao slobodan igrač. U međuvremenu se u Torinu promijenio trener, Maxa Allegrija je zamijenio Maurizio Sarri, zbog čega je Can ostao u planovima.

Slična je situacija i s bivšim veznjakom Parižana, koji se od dolaska ljetos nije uklopio u Sarrijev sustav, baš kao ni Can.

"Rabiot je došao ovdje jer nije igrao više od osam mjeseci. Prirodno je da je malo fizički pao te da mu je potrebno malo vremena da se adaptira. Platio je svoju cijenu, ali sigurno može biti upotrijebljen. Mi smo sigurni da će postati važan igrač za Juventus, u to nemam sumnju. Imamo jaku postavu i dosta je natjecanja i utakmica pred nama. Bit će vremena za sve."

Kazao je generalni direktor Paratici i koju riječ o iznenađujućoj kupovini Dejana Kukulešvskog iz Atalante poslije odličnih partija na posudbi u Parmi. Cijeli posao sažeo je u dvije riječi - pun pogodak.

"Htjeli smo ga dovesti odmah u Juventus, ali postojao je prethodni dogovor klubova koji nismo htjeli prekršiti. Znali smo i sretni smo što će ostati u Parmi. Jako je važan igrač za budućnost i sretni smo što smo završili ovaj posao", dodao je Paratici. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.