Belgijska zvijezda prozvala Courtoisa: Jasno nam je što je napravio

Foto: EPA

NOGOMETNA reprezentacija Belgije je na domaćem terenu remizirala s Austrijom 1:1 u utakmici drugog kola skupine F kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Uoči utakmice sjajni vratar Real Madrida Thibaut Courtois dobio je priznanje za 100. nastup u reprezentativnom dresu, a dan nakon utakmice pojavila se informacija kako bi mu on ujedno mogao biti i posljednji.

Navodno se naljutio na neke suigrače nakon remija i nije bio dio reprezentacije na gostovanju kod Estonije u pobjedi 3:0. Courtoisa je naljutila i odluka izbornika Domenica Tedesca da u odsustvu Kevina De Bruynea kapetan protiv Austrije bude Romelu Lukaku, a ne on. Tedesco je navodno odlučio da Courtois bude kapetan protiv Estonije, ali on je to htio biti u obje utakmice.

Carrasco zamjerio Courtoisu

Courtois se nakon svega oglasio na društvenim mrežama i optužio Tedesca da laže, a svoj odlazak iz reprezentacije pravdao je zdravstvenim tegobama. O toj je situaciji govorio Yannick Carrasco, Courtoisov suigrač iz reprezentacije. Atleticov ofenzivac zamjera Courtoisu na odlasku:

"Jasno nam je što je Courtois napravio, imali smo sastanak s trenerom o tome. Bili smo razočarani njegovom reakcijom jer je traka oko ruke samo detalj. On je jedan od trojice kapetana u ekipi i svojim bi ponašanjem trebao dokazati da je lider. Je li u pitanju zaista liječnički pregled, ne znam, ali jedan od razloga odlaska je taj što nije dobio kapetansku traku", rekao je Carrasco za RBTV.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.