LIGE PETICE

Belgijska zvijezda: Jeste li vidjeli Brozovića s cigaretom? Mene bi zaklali zbog toga

Foto: Profimedia

RADJA NAINGGOLAN, nekadašnji as belgijske reprezentacije, proveo je najveći dio karijere nastupajući za talijanske klubove. Sad je prokomentirao borbu za naslov između milanskih klubova, a osvrnuo se i na hrvatski dvojac u redovima Interove momčadi Ivana Perišića i Marcela Brozovića.

"Bio bih sretan da Inter dođe do titule, ali presretan da Cagliari ostane u Serie A. Ako moram birati, odlučio bih se za opstanak Cagliarija. Oba kluba mogu samo sebe kriviti za ono što im se događa. Na Sardiniji plaču zbog napravljene pogreške, a Inter je ispustio veliku prednost", rekao je Nainggolan koji je za Cagliari odigrao 188 utakmica, a jedini naslov u Serie A slavio s Interom.

Prokomentirao je potom fotografiju Interove proslave naslova u talijanskom kupu na kojoj je hrvatski reprezentativac s cigaretom u ustima. Nainggolan je tijekom karijere stekao reputaciju zločestog dečka zbog ponašanja izvan terena. Ranije je u jednom trenutku objasnio:

"Ako netko zakasni, popije i popuši neku cigaretu, to ne znači da radi nešto loše. Naučio sam prihvaćati ono što se priča o meni, nikad me nije bilo briga što ljudi govore samo zato što me vide u noćnom klubu. Ima igrača koji piju više od mene, ali rade to kod kuće pa nitko ne zna."

Pohvalio hrvatske nogometaše

Sad je rekao:

"Brozović vas definitivno zapali. Jeste li vidjeli lijepu fotografiju Broza na kojoj puši? Da sam ja zapalio, zaklali bi me, ali to je licemjerje. Što je krivo u cigareti u društvu ako trčiš na terenu? To čini trijumf još više prekrasnim."

Potom se osvrnuo na Perišića i činjenicu da mu Inter još nije produljio ugovor.

"U dvije godine na poziciji lijevog beka on je postao nevjerojatan igrač. Inter je trebao s njim i Brozovićem produljiti ugovor što prije. S Brozovićem je to napravio, s Perišićem nije i ja ne mogu objasniti zašto. Sad ako ode, možda čak i u Juventus, to bi bio problem kluba, ne Ivanov. On je profesionalac do samog kraja", zaključio je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.