KOVAČEV BAYERN

Bayernova zvijezda o Kovaču: Tako nešto nikad u životu nisam vidio

Foto: EPA-EFE

NIKO KOVAČ ne živi mirno iako je osvojio Bundesligu kao trener Bayerna.

>>> Kovačev rival: Ovo što se njemu događa je apsolutni izraz nepoštovanja

Pred njim je utakmica finala kupa u subotu protiv RB Leipziga, no njemački mediji svejedno mu traže nasljednika, bez obzira na epilog u Berlinu.

Za to vrijeme stiže mu i podrška od igrača i kolega trenera. Sada je istupio Bayernov senator svlačionice Thomas Muller.

"Ova sezona vjerojatno je bila najturbulentnija otkako sam profesionalac. Ali unatoč svim situacijama koje su okruživale Bayern, čini mi se da smo izašli na pravi put i naravno da dio zasluga za to pripada Kovaču. Znate, Kovač je morao voditi teške bitke izvan travnjaka, nečem takvom još nisam svjedočio u životu", rekao je iskusni Nijemac.

I protivnici podržavaju Niku

Na Nikinoj strani je i Fredi Bobić, sportski direktor Eintracht Frankfurta s kojim je Kovač prošle sezone napravio čudo i osvojio njemački kup protiv Bayerna.

"Silno sam sretan zbog Nike što je uspio osvojiti naslov. Imao je vrlo tešku sezonu iza sebe, ali ponovno je dokazao da je žestok borac sposoban izgurati do kraja sve bitke po svome. Vjerujem da ga čeka budućnost u Bayernu, osobito ako osvoji dvostruku krunu."

A prije nekoliko dana uz Kovača je stao i Leipzigov trener Ralf Rangnick.

"Beskrajno je nekorektno dopuštati da se tako nagađa o Kovačevoj sudbini. Govorimo o čovjeku koji je bio izuzetno uspješan kao trener Eintrachta i već sada, u svojoj prvoj sezoni na klupi Bayerna, ima priliku uzeti dvostruki naslov."

Međutim, Bayernovi šefovi Uli Hoeneß, Karl-Heinz Rummenigge i Hasan Salihamidžić još nisu 100 posto sigurni tko će voditi bavarski gigant sljedeće sezone.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.