Barišić o arapskoj gradnji Maksimira: Zanimljivi smo im, ali treba biti jako oprezan

U VRIJEME kad se polako zahuktava prijelazni rok i bliži početak priprema, Zdravko Mamić u Dubaiju pokušava riješiti posao koji bi Dinamu značio više od ikakvog pojačanja.

Izvršni predsjednik Modrih službeno je u Emirate otišao dogovoriti suradnju sa šeicima u čijem se vlasništvu nalazi Al Nasr, klub čiji su juniori nedavno nastupili na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak.

Neslužbeno, Mamić Arape nagovara da ulože novac u maksimirski stadion, od kojeg je njegov vlasnik Grad Zagreb odustao nakon što je ulupao milijune kuna.

Gazda Dinama još se uvijek nalazi u Dubaiju, što je u razgovoru za Index potvrdio predsjednik Dinama Mirko Barišić: "Zdravko je tamo, čuli smo se nekoliko puta otkako je otišao. Razgovori s Arapima još uvijek traju", pojašnjava Barišić:

"Još ćemo vidjeti kakav će tip suradnje biti"

"Arapi se žele pojaviti na ovdašnjem tržištu, u gospodarskom i financijskom smislu, te traže subjekte kroz koje bi to mogli ostvariti. U tom smislu mi smo im zanimljivi kao najbolji klub na ovim prostorima", ponosno će predsjednik.



Svjestan dobitka kojeg bi mogao ostvariti Dinamo, Barišić ne želi istrčavati s izjavama pa o svemu priča "pod ručnom":

"Pozvali su nas tamo i vidjet ćemo kakav će to tip suradnje biti. Ne želim ništa prejudicirati, treba u ovakvim situacijama biti jako oprezan", dodao je Barišić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.