Barcelona želi zvijezdu Chelseaja, agent demantira da su počeli pregovori

Foto: Profimedia

UNATOČ učestalim glasinama kako su Barcelona i Milan silno zainteresirani za veznog nogometaša Chelseaja Jorginha, njegov agent navodi da je prioritet ostanak u londonskom klubu.

Jorginhu ugovor s Chelseajem istječe na kraju aktualne sezone, u lipnju 2023. godine, a kako su pisali određeni otočki mediji, nedavno je talijanski reprezentativac odbio produljenje ugovora s Chelseajem.

I to je bio znak za pojačan interes nekih klubova te se najčešće spominjala Barcelona, a potom i Milan. Isto tako, napominjalo se da se već dogodio sastanak igračevog agenta Joaa Santosa s nekim od predstavnika Barcelone.

"To nije istina. Nikakav kontakt u vezi s Jorginhom nije uspostavljen ni s Barcelonom ni s Milanom. Ni s bilo kojim drugim klubom. Naš je prioritet ostanak u Chelseaju", naveo je agent Joao Santos.

U Chelsea je 30-godišnji Jorginho došao 2018. godine iz Napolija. Ranije je još igrao za Veronu, a u dresu talijanske reprezentacije, koju je vodio do naslova europskog prvaka, odigrao je 46 utakmica uz pet pogodaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.