TRANSFERI

Barcelona odbacuje Griezmanna. Španjolski novinar otkrio gdje će ga prodati

Foto: EPA

FRANCUSKI reprezentativac Antoine Griezmann je na izlaznim vratima Barcelone, tako bar to tvrdi poznati španjolski novinar Duncan Castles koji je glasinu o njegovom odlasku objavio na Twitteru.

Griezmann je u Barcelonu stigao prošlog ljeta kao jedno od najvećih pojačanja u povijesti katalonskog kluba, no nikako nije zasjao i ispunio očekivanja. Francuz je trebao potpisati za Barcelonu još prije početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, no odlučio se za još jednu sezonu u Atletico Madridu.

VIDEO Griezmann protiv Atletica:

Griezmann je legenda Atletica, a navijači Atletica mu ne mogu oprostiti transfer u Kataloniji pa ga često vrijeđaju na utakmicama i društvenim mrežama.

No to Griezmanna ne dira, uskoro bi mogao razočarati i navijače Barcelone jer se navodno priprema njegov transfer u Manchester United.

"Griezmann je u fazi karijere gdje mu vrijednost opada. Barcelona nije u dobroj financijskoj situaciji i sigurno će probati naći klub koji ga je spreman uzeti", istakao je Castles i nastavlja:

"Svi znaju da igrači nisu željeli da Griezmann dođe u klub i sigurno ne žele ni da ostane. Sve to smanjuje njegovu vrijednost i vjerujem da će ga neki klub koji ga je ranije želio pokušati dovesti. Manchester United djeluje kao prava opcija. Vidjet ćemo hoće li krenuti po njega ovog ljeta", rekao je Castles.

Griezmann je ove sezone igrao u 37 utakmica i zabio je 14 golova.

Kao i svakog prijelaznog roka opet se vrti priča o povratku Neymara u klub. Katalonci bi prodali Griezmanna i za te novce vratili Neymara i još bi doveli zamjenu za Suareza koji broji zadnje sezone u karijeri. Suarezova zamjena najvjerojatnije će biti Timo Werner.

VIDEO Najbolje asistencije Neymara protiv Reala:

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.