TRANSFERI

Barcelona najvećem talentu zabranila igranje dok ne pristane na novi ugovor

Foto: EPA

BARCELONA je iz svoje prve momčadi izbacila mladog veznjaka Ilaixa Moribu zbog toga što već neko vrijeme odbija produljiti ugovor s katalonskim klubom.

Ni tamo nije dočekan raširenih ruku, vodstvo B momčadi ga ne želi, pa mu je klub poručio da uopće neće igrati sve dok ne pristane na potpis novog ugovora.

Nitko ga ne želi dok ne potpiše

Moriba tako danas neće biti u sastavu za utakmicu Barcelone B protiv L'escale, ali ni u utakmicama koje slijede sve dok ne popusti ili dočeka kraj ugovora.

Katalonski list Sport tvrdi da je mladi veznjak želja Manchester Cityja i Chelseaja, koji mu nude čak šest milijuna eura po sezoni. Barcelona mu nije spremna dati takav ugovor. 

Smanjenje troškova je prioritet

Prema navodima španjolskih medija, Moribini agenti smatraju da bi on trebao zarađivati više nego što zarađuje, a dodaje se da Laporta nema namjere popustiti u naumu da i njemu smanji primanja kao što ih je smanjio i nekim klupskim zvijezdama.

Klub je u krizi, pokušava spustiti plaće igrača kako ne bi kršio La Ligina pravila, ali i kako bi namaknuo novac potreban za plaću Lionela Messija pri produljenju njegova ugovora.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.