Bahati Rogers: Fodorova glava završit će u osmom redu gledališta

JOŠ JE nešto više od dva tjedna do dugo očekivane borbe najboljeg svjetskog MMA borca Fedora Emelianenka i Amerikanca Bretta Rogersa. Dvojac će ukrstiti rukavice 7. studenog u Strikeforceovom kavezu, a kako se približava datum borbe, tako se zaoštravaju i tenzije između dva tabora.

I dok se odmjereni Rus kloni prijetnji i teških riječi, to se ne bi moglo reći za pomalo bahatog tamnoputog Amerikanca. U najnovijem intervjuu za Cagereport, Rogers je poručio Fedoru da će mu glava završiti u osmom redu gledališta.

"Glavna razlika između mene i njega je u tome što će on borbu pokušati završiti polugom ili gušenjem, a ja ću tražiti nokaut. Raspalit ću mu glavu u osmi red gledališta. Nemojte me krivo shvatiti, ja Fedora poštujem kao borca, ali vjerujte mi da će on mene poštovati malo više kada navalim na njega i nokautiram ga", bahato je poručio Rogers.

Iako do sada u karijeri nije pretrpio niti jedan poraz, Rogers je i dalje poprilična nepoznanica široj javnosti, a upitne su i njegove vještine na parteru. On tvrdi da ga takva razmišljanja ne brinu.

"Radio sam na svom hrvanju i jiu-jitsi pa ako borba i završi na tlu, ja ću se brzo vratiti na noge i nastaviti s uništavanjem svog protivnika", dodaje Rogers i zaključuje:

"Fedor protiv mene neće moći biti tako opušten i aljkav kao protiv Arlovskog. Ako u borbu uđe na taj način bit će brzo gotovo. Ja se u kavezu ne igram."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.