hrvatska reprezentacija

Austrijski izbornik: Hrvatsku smo zasluženo dobili, ali tad nije imala Gvardiola

Foto: Pixsell, EPA-EFE

HRVATSKA sutra u 20:45 u Beču gostuje kod Austrije u zadnjem kolu skupine A1 Lige nacija. Hrvatska bi pobjedom osigurala prvo mjesto i plasman na završni turnir, ali za to će morati pobijediti reprezentaciju koja ju je na otvaranju Lige nacija razbila 3:0 u Osijeku.

"Mi smo u prvoj utakmici protiv Hrvatske odigrali jako dobro i želimo takvi biti i sutra iako je Hrvatska jako dobra momčad. Moramo biti bolji nego prije nekoliko dana u Francuskoj, morat ćemo igrati s puno više samopouzdanja", rekao je austrijski izbornik Ralf Rangnick uoči utakmice i nastavio:

"S Hrvatima smo zadnji put igrali prije tri mjeseca. Zasluženo smo ih dobili, ali Hrvatska je tad imala puno drukčiju postavu. Sad im u obrani igra Gvardiol, po meni jedan od najboljih braniča na svijetu. Mislim da će igrati u nekom od najboljih klubova svijeta. Jesmo li mi crna mačka za Hrvatsku? Ne bih to baš rekao. Sutra želimo igrati kao gepard, a ne kao maca."

Nahvalili Modrića

Na press-konferenciji uoči utakmice bio je i Marko Arnautović koji je dosta vremena posvetio Luki Modriću. Nahvalio je hrvatskoga kapetana i rekao da ga igranje protiv Hrvatske ne motivira ništa više nego igranje protiv Francuske.

"Modrić je napravio jako puno toga u karijeri i po meni je jedan od najboljih igrača na toj poziciji. Kvalitetu pokazuje iz godine u godinu te je i dalje na vrlo visokom nivou. Ne znam tko će sutra imati više navijača i želim se samo koncentrirati na našu igru. Svejedno mi je igram li protiv Francuske ili Hrvatske, motivacija je uvijek ista", rekao je Arnautović.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.